Girar el smartphone ....

Avís legal

Para les pàgines web de dropster®, les seves Apps i les seves propostes de Social-Media (YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)


Contacte & Ajuda


Identificació del proveïdor segons la llei alemanya de telecomunicació (TMG)
dropster Europe GmbH
Amtsgericht Darmstadt, HRB 97170
N.IVA DE314593765

Representat pel director general
Denny Kunkel
Domicili social a Groß-Gerau
Frankfurter Str. 74
64521 Groß-Gerau
Alemanya

Formulari de contacte
info@dropster.cat

Responsable dels continguts segons el contracte estatal alemany dels serveis de comunicació (MDStV)
Denny Kunkel, vegeu a dalt

Solució alternativa de controvèrsies segons l'article 14 paràgraf 1 del reglament europeu sobre la resolució de conflictes en internet en qüestions de consumidors (ODR) i § 36 de la llei alemanya de resolució de conflictes del consumidor (VSBG)
La Comissió Europea disposa d'una plataforma en internet per resoldre controvèrsies via online entre empreses i consumidors. La pots visitar al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr. No estem ni obligats ni disposades a participar en la resolució de conflictes davant un organisme de conciliació del consumidor.

Condicions Generals i protecció de dades
S'apliquen nostres condicions generals com la nostra declaració de privacitat.

Avís sobre la llei alemanya de la bateria (BattG).
Ja que els nostres enviaments poden contenir piles i bateries recarregables, estem obligats de recordar el següent, segons la llei alemanya de bateries (BattG):
Piles i bateries recarregables no es poden rebutjar amb els residus domèstics. Estem obligats per llei de reciclar-les. Piles usades poden contenir substàncies nocives, que poden perjudicar el medi ambient o la teva salut, en cas de no haver estat emmagatzemades o eliminades adequadament. Però les piles contenen també importants matèries primeres com a p. ex. ferro, zinc, manganès o níquel que poden ser aprofitades. Pots retornar-nos les piles després del seu ús o reciclar-les gratuïtament en un lloc proper (p. ex. en un comerç, en punts de recollida municipal o en el nostre magatzem d'enviaments). Per a l'usuari final el lliurament a comerços es limita a les piles usades, que el distribuïdor ofereix o hagi ofert en el seu assortiment de productes com a piles noves.
El símbol de les escombraries ratllades, significa que no es poden rebutjar piles ni bateries recarregables amb els residus domèstics. Sota aquest símbol trobaràs a més altres signes amb els següents significats:
- Pb: pila conté plom
- Cd: pila conté cadmi
- Hg: pila conté mercuri

Afiliacions
Soci de l'Associació Federal Alemanya de Startups e.V.

Drets de marca
„dropster®“ és catalogada com a marca denominativa de la Unió i per tant registrada en l'Oficina de la Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EQUIP), No 017244741, catalogada com a marca denominativa internacional registrada en la World Intel·lectual Property Organization (WIPO) No. 1433011 amb repercussió als Estats Units i Suïssa, i també és registrada com a marca denominativa (3020172377905) i marca figurativa (3020172387560) en l'Oficina Alemanya de Patents i Marques.

Tots els drets de marca sota la llicència de novesta Holding GmbH.
Totes les altres marques, que no siguin propietat de dropster i que apareguin en aquesta pàgina web, són propietat del titular corresponent.

Drets d'autor
Fotos, gràfics, textos, dissenys:
© dropster Europe GmbH o amb l'autorització del proveïdor

Fonts i Icones:
© Fonticons, Inc / Font Awesome
© Matthias Slovig / 50°NORTH
© IconDrawer / www.IconDrawer.com
© RocketTheme.com / www.rockettheme.com
© Gleb Usovich, utilitzat sota llicència de Shutterstock

L'ús, complet o parcial, no està permès sense permís escrit.