Girar el smartphone ....
§ 1 Àmbit d'aplicació i proveïdor
 1. Aquestes condicions generals de venda i ús són vàlides per a totes les comandes que els clients facin en les següents plataformes del següent proveïdor:

  dropster Europe GmbH,
  Frankfurter Str. 74, 64569 Groß-Gerau, Alemania,
  HRB 97170, AG Darmstadt, N.IVA DE314593765,
  representat pel director general Denny Kunkel
  1. dropster Deutschland (dropster.de)
  2. dropster Österreich (dropster.at)
  3. dropster Schweiz (dropster.ch)
  4. dropster España (dropster.es)
  5. dropster France (dropster.fr)
  6. dropster Italia (dropster.it)
  7. dropster United Kingdom (dropster.uk)
  8. dropster Catalunya (dropster.cat)
  9. dropster-Apps (iOS & Android)
 2. L'oferta de fer una „subhasta a l'invers” en una plataforma de dropster està únicament dirigida a compradors que hagin complert els 18 anys. És possible obrir-se un compte de client gratuïtament o fer la comanda a través d'un compte de convidat.
 3. Les ofertes, els lliuraments i els serveis es basen únicament en les a condicions de venda i ús, nomenades a continuació. En el cas que el client tingués les seves pròpies condicions, no li farien cap efecte.

Cap amunt

§ 2 Definicions
 1. A l'efecte dels condicions generals el „client” és exclusivament consumidor, tret que no s'hagi determinat una altra cosa.
 2. El „BGB”es refereix al codi civil alemany.
 3. Segons el § 13 del codi civil alemany (BGB) el „consumidor” és qualsevol persona natural que efectua un negoci jurídic, que en la majoria dels casos no sigui per a finalitats de les seves pròpies activitats econòmiques ni de la seva professió autònoma. El codi civil es refereix a clients de qualsevol sexe.
 4. Segons el § 14 del codi civil alemany (BGB) el „empresari” és una persona natural o jurídica o una societat de persones amb capacitat jurídica, que quan participa en una transacció jurídica actua en nom de la seva activitat econòmica i de la seva professió autònoma.
 5. Segons el § 90 del codi civil alemany (BGB) el „gènere” són objectes a l'efecte de la llei i sols articles físics. A més a més són productes i serveis, que el client pot adquirir durant una subhasta online.

Cap amunt

§ 3 Conclusió de contracte
 1. Els productes que s'ofereixen en la plataforma representen una oferta vinculant al client, per participar en la subhasta.
 2. Cada subhasta té un preu definit d'inici i la seva durada té un temps màxim de pocs minuts. Durant la subhasta en curs el preu inicial baixa continuat i lineal.
 3. Les subhastes són vendes vinculades a una oferta, per el qual no es tracta d'una subhasta a l'efecte de § 156 del codi civil alemany (BGB).
 4. Clicant durant una subhasta en marxa el botó „comprar ara” (o conforme al sentit), el client fa una declaració de voluntat vinculant segons § 133 del codi civil alemany (BGB), comprometent-se d'adquirir l'article pel preu indicat en aquell moment. Possiblement és necessari registrar-se abans de fer la declaració de voluntat.
 5. Quan el client hagi clicat aquest botó la subhasta es considera finalitzada.
 6. L’acceptació de l'oferta de dropster es realitza simplement a través de l'enviament del producte (en el cas que es tracti d'una prestació de serveis a través de l'enviament del val) o després d'haver efectuat l'ingrés de l'import del preu de compra amb les despeses d'enviament incloses. Depenent de quina de les dues condicions hagi succeït abans.
 7. En el cas que diversos clients hagin fet una declaració de voluntat vinculant al mateix temps, obtindran tots el producte al mateix preu.
 8. dropster es reserva el dret de finalitzar una subhasta que encara tingui temps restant i que no hagi estat finalitzada per un client.
 9. La transmissió de totes les informacions en relació amb la formalització del contracte de compra es farà automatitzada via mail. Per aquesta raó el client ha d'assegurar-se que l'adreça registrada per dropster sigui la correcta.

Cap amunt

§ 4 Inscripció en la plataforma
 1. El registre en les plataformes és gratuïta (es requereix connexió a internet i equipament propi). Les comandes també es poden fer mitjançant d'un compte de convidat sense necessitat de ser usuari registrat.
 2. Únicament es requereixen les dades obligatòries per poder tramitar un contracte de compra com cal (per exemple una còpia de la liquidació, l'adreça de lliurament, el correu electrònic, la data de naixement, el número de telèfon per a l'empresa d'enviament de paquets - donat el cas). A més a més el client escull com a usuari registrat una contrasenya (en el cas de ser usuari convidat es genera una clau temporal) i accepta els condicions generals (TAC).
 3. A més el compte del client no és transferible a tercers i les dades mestres han de mantenir-se actualitzats per part del client.
 4. El client ha de triar una contrasenya segura i no revelar-la a tercers.

Cap amunt

§ 5 Contingut del contracte
 1. Si hi ha una avaria en el sistema informàtic, es paren totes les subhastes fins que s'hagi restablert el sistema. Després es reinicien les subhastes i es comença de nou.
 2. S'ofereixen únicament productes nous i sense estrenar. Però també es fan subhastes amb „productes-B”, com a tals especialment identificades. Productes-B és gènere que ja no està a la venda normal del comerciant i s'ofereix a preu reduït. Però el producte segueix sent nou o bé com nou i no està per res afectat en la seva funcionalitat.
 3. Les característiques principals dels productes es defineixen mitjançant la descripció del gènere.
 4. En el cas d'haver arribat a un acord individual del contracte sobre el contingut o sobre les característiques del gènere, les condicions generals es queden en segon pla.
 5. Després que el client hagi tramitat la comanda, rebrà via mail els condicions generals com també el document dels drets de revocació a través d'un enllaç.
 6. Després que el client hagi finalitzat la comanda i l'import del producte sigui abonat a dropster, el client rebrà una factura electrònica a l'adreça que hagi indicat.
 7. El llenguatge del contracte serà únicament alemany. En el cas que hi hagi normatives de condicions d'ús i embena en altres llengües que es puguin interpretar diferent, solament valdran les condicions generals alemanyes de dropster. dropster no guarda el text del contracte.
 8. Totes les transaccions en les plataformes són protocol·litzades. Abús i manipulació, com per exemple intentar de canviar arbitràriament el preu indicat, es descobreix i es penalitza via civil i penal.

Cap amunt

§ 6 Preus i costos
 1. L'impost sobre el valor agregat (IVA) està inclòs en tots els preus establerts, en la mesura que el lliurament sigui a les següents regions i estats:
  1. Estats membres de la Union Europea sense comptar amb la zona excepcional de la UE: Illes Fèroe, Groenlàndia, Büsingen, Illa de Helgoland, Illes d'Aland, Guadalupe, Martinica, La Reunió, Guayana francesa, Illa Saint-Martin francesa, Sant Pierre i Miquelon, Mayotte, Polinèsia Francesa, Nova Caledònia, Illa Wallis, Illa Futuna, Terres Australs i Antàrtiques Franceses, Muntanya Athos, Campine d'Itàlia, Livigno, Aruba, Illa de Bonaire, Curaçao, Illa de Saba, Illa Sant Eustaquio, Illa Sint Maarten holandesa, Ceuta, Melilla, Illes Canàries, Illa de Man, Territori britànic d'ultramar, Gibraltar, Illes del Canal, Xipre del Nord.
 2. En cas d'exportació a tots els altres estats i regions el preu de compra és l'import net.
 3. El preu de compra resulta de l'import global d'embalatge i de l'enviament, mes el preu del producte mateix. Les despeses d'embalatge i enviament es cobren per separat.

Cap amunt

§ 7 Vals
 1. dropster distribueix diferents tipus de vals:
  1. Vals de prestació de serveis
  2. Targeta regal
  3. Vals gratuïts
 2. Els vals de prestacions a serveis ofereixen serveis concrets (allotjament en un hotel, concert, esdeveniment, etc.). Es poden comprar i autoritzen al propietari d'exigir aquests serveis. El contracte el formalitza el propietari del val i el proveïdor, que és nomenat en el val i en la descripció del producte comprat. El deure de prestació per part de dropster es descarta. Vals de serveis es poden utilitzar solament durant un temps limitat a causa dels seus paràmetres tan diversos (p. ex. el dia fixat d'un concert, la disponibilitat de fer reserves en hotels depèn de la temporada, etc.). A més el proveïdor del servei pot imposar restriccions al beneficiari (p. ex. períodes on no es pot utilitzar el val). El període de validesa s'indica en la descripció del producte i en el val.
 3. Les targetes de regal són vals que ha comprat el client i tenen un import monetari concret. Autoritzen al propietari d'utilitzar-la com a mitjà de pagament en les nostres plataformes de dropster, on ha estat adquirit. Si quedés un import restant a la targeta, serà compensat amb la següent compra. No està permès usar l'import restant per adquirir una nova targeta de regal. Les targetes de regal es poden usar com a mitjà de pagament durant el període de tres anys, segons el termini de prescripció legal. Aquest termini començarà a finals de l'any, que s'hagi comprat la targeta regal.
 4. dropster ofereix vals gratuïts amb un import nominal. El propietari pot utilitzar aquests vals com a mitjà de pagament en les plataformes de dropster nomenades en el val. Els vals gratuïts tenen un termini de prescripció mes limitat (p. ex. comandes mínimes, grup de productes, etc.). La informació sobre el període de validesa i les seves limitacions es pot llegir en el mateix val.
 5. Les condicions de tots els vals són:
  1. són transferibles o es poden regalar,
  2. en cas de transferir el val el comprador està obligat d'advertir dels nostres condiciones generals,
  3. el val pot ser utilitzat pel propietari corresponent,
  4. el seu pagament en efectiu no és possible,
  5. en cas de perduda no es podrà reemplaçar,
  6. en cas de perduda o robatori no es poden exigir responsabilitats a dropster per una utilització il·legítima del val,
  7. en cas que es compri un val de dropster a través de tercers, no es podran exigir responsabilitats a dropster. Ja que els vals no serien adquirits legalment a dropster ni pagats a dropster.

Cap amunt

§ 8 Enviament i modalitats de pagament
 1. El preu de venda venç immediatament.
 2. Mitjançant la forma de pagament oferida en funció de la plataforma (PayPal, targeta de crèdit, domiciliació bancària, pagament contra remissió de factura, etc.) s'efectua el pagament del preu de compra. En cap dels mètodes de pagament oferts es cobren costos de transaccions addicionals.
 3. Un cop que dropster hagi comptabilitzat la compra, es realitza l'entrega en el temps indicat i a l'adreça de lliurament que ens hagi donat el client.
 4. En la corresponent plataforma de dropster o en la descripció de l'article es poden adquirir totes les informacions sobre les condicions de lliurament, els terminis de lliurament i, si escau, les limitacions existents de lliurament.
 5. El risc de la desaparició casual de l'article i de deterioració durant l'enviament no es traspassa al client, abans d'haver rebut el producte. Aquesta norma s'aplica tant si és un enviament assegurat o no.
 6. Si el client compra articles, que tenen una restricció d'edat segons la Llei de Protecció de Menors, el paquet serà marcat i solament lliurat un vegada comprovades les dades personals per l'operador.
 7. Recollir el producte o els vals per compte pròpia no és possible.

Cap amunt

§ 9 Revocació
 1. dropster es responsabilitza de pagar les despeses de devolució, quan el client hagi exercit el seu dret de revocació dins del termini i hagi comptabilitzat la seva devolució a través d'una plataforma de dropster.
 2. Le instrucció de revocació queden intactes.

Cap amunt

§ 10 Garantia a favor del comprador i garantia del fabricant
 1. Tots els productes nous inclouen la responsabilitat per defectes.
 2. Tots els productes nous inclouen la responsabilitat per defectes.
  1. en cas d'incompliment de les obligacions principals.
 3. En els productes ofertats no s'assegura una garantia de durabilitat ni de qualitat segons § 443 del codi civil alemany BGB.
 4. Garanties que vagin més enllà de la garantia legal a favor del comprador s'han de fer valer al garant // avaldor (per norma el fabricant o proveïdor previ). Les dades de contacte del fabricant i del proveïdor previ els podràs trobar en historial de comandes ubicat a l'àrea de clients de dropster.

Cap amunt

§ 11 Responsabilitat
 1. dropster es responsabilitza plenament dels danys causats per dropster, els seus representants legals o els seus agents indirectes,
  1. en cas de vulneració de la vida, el cos o la salut,
  2. en cas de l'incompliment del deure per negligència greu o premeditació,
  3. en cas d'una declaració de garantia, que hagi fet dropster en nom propi,
  4. o si ho disposa la llei alemanya de responsabilitat per productes.
 2. Si dropster, els seus representants legals o els seus agents indirectes no compleixen amb les obligacions contractuals principals (obligacions cardinals), la responsabilitat està limitada pel dany previsible en el tancament del contracte. El client ha de poder confiar en el compliment d'aquestes obligacions cardinals, les quals també fan possible que l'execució del contracte sigui correcta.
 3. En els casos restants es descarta la petició d'indemnització.

Cap amunt

§ 12 Reserva de propietat
 1. Fins que el comprador no hagi satisfet totes les exigències que s'han de complir a favor de dropster, els productes lliurats segueixen sent propietat de dropster.
 2. Estan prohibides la pignoració i la transmissió en garantia per part del client, mentre que existeixi la reserva de propietat. En cas d'embargament, confiscació o disposició per tercers el comprador haurà d'informar immediatament a dropster.

Cap amunt

§ 13 Danys de transport
 1. En cas de danys de transport evidents, el client ha de reclamar al més aviat possible davant l'empresa de transport i informar a dropster.
 2. D'aquesta manera el client podrà donar suport a dropster per poder reclamar amb èxit a l'operador de transports.
 3. Les reclamacions del client, especialment la garantia a favor del comprador, no es veuran afectades.

Cap amunt

§ 14 Clàusules finals
 1. Únicament s'aplica la llei de la República Federal d'Alemanya. L'aplicació del dret de compra de les Nacions Unides es descarta, fins i tot quan s'hagi tornat legislació nacional.
 2. Lloc de la jurisdicció és el domicili de dropster.
 3. Per a consumidors amb domicili en la Unió Europea (UE) és aplicable divergentment i addicionalment el següent:
  1. S'acorda que el lloc de jurisdicció serà el domicili del comprador. Opcionalment el client també pot demandar a dropster al domicili de dropster.
  2. L'aplicació del Dret Alemany no exclou normatives addicionals per a la protecció del consumidor del país origen del client.
  3. La Comissió Europea disposa d'una plataforma en internet per resoldre controvèrsies via online entre empreses i consumidors. La pots visitar al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr. No estem ni obligats ni disposades a participar en la resolució de conflictes davant un organisme de conciliació del consumidor.

Cap amunt